Een betere toekomst

Een betere toekomst

 

De wereld van nu is anders dan die van morgen. De wereld is veranderd en hier hebben we (allemaal) mee te maken.

In jouw leven kunnen allerlei dingen gebeuren die je eerder niet voor ogen had. Iedereen reageert anders op deze situaties en beleeft het op een andere manier. Ondanks de veranderingen die je meemaakt of de onzekerheden die in jouw leven ontstaan, heb jij zelf invloed op hoe jij hiermee omgaat. Vergroot hierin jouw eigen invloed!

Dat is de reden dat ik deze inspanningen verricht, om jou te ondersteunen deze invloed te vergroten met als hoop een betere toekomst voor jou.

Hoe ziet een betere toekomst eruit?

 

Een betere toekomst is voor mij een wereld waarin we durven te kiezen voor wat we willen. Een wereld waarin we persoonlijk leiderschap nemen en durven op te staan. Fouten durven maken want alleen dan leer je en kom je verder. Verantwoordelijkheid nemen voor ons eigen gedrag. Nieuwe dingen durven te leren en te ontwikkelen, ook al is het nieuw en spannend. Zeggen wat we vinden want dan pas weet een ander wat er in jou omgaat! Dat klinkt goed, toch? 

Andere belangrijke punten die naar mijn mening ook horen bij een betere toekomst zijn: vertrouwen in jezelf en in elkaar, jouw zelfkennis en die bij anderen vergroten, jezelf in jouw kracht zetten en hierbij ook jouw collega’s en omgeving ondersteunen. En tot slot meer waarnemen en minder oordelen! 

Karin Vermulst - bijdrage aan een betere toekomst

Welke keuze maak jij? 

 

Soms leven we in situaties die minder makkelijk zijn. Soms denken we geen keuze te hebben. Weet dat er vaak een andere keuze is ondanks dat je deze op dat moment niet ziet. 

Jij bepaalt zelf hoe je kijkt naar situaties en hoe je ermee omgaat.

Je zult je wellicht nu afvragen ‘hoe pak ik dit dan aan’?

In de praktijk is er vaak meer mogelijk dan je denkt. In mijn coachingsessies heb ik al veel medewerkers nieuwe, praktische methodieken geleerd waarvan ze niet wisten dat het bestond.

De resultaten zijn geweldig. Zij hebben geleerd dat er veel meer kan dan ze in eerste instantie dachten.

Belangrijk om te weten, zij hebben de keuze gemaakt zelf invloed in situaties te willen vergroten. En dat kan jij ook! Als je wilt…

Weet dus dat jij dit ook kan leren. Leren zelf hulpbronnen in te zetten om te bereiken wat je wil bereiken. 

Misschien ben jij iemand die dit al kan en weet. Deel deze kennis en help anderen waar mogelijk! Als medewerker, als collega, als manager, als ondernemer of voor jezelf in jouw privéleven. Op deze manier vergroot jij jouw invloed en maak je impact!

Mijn bijdrage aan een betere toekomst

 

Zelf wil ik bijdragen aan een betere wereld. Dat is de reden waarom ik doe wat ik doe in mijn werk. Naast mijn werk ondersteun ik Stichting Quiet. Quiet Den Bosch verzacht stille armoede, door mensen in armoede regelmatig een gratis product, dienst of verwennerij aan te bieden. 

Mensen die te weinig geld hebben om coachingsgesprekken te betalen en die dit juist heel goed kunnen gebruiken bied ik kosteloos mijn coachingssessies aan. Op deze manier kan ik hen een andere denkwijze leren, praktische methodieken en tips bieden, om ze te helpen beter met hun huidige situatie om te gaan. Hiermee hoop ik ze positieve energie te geven en te helpen om een betere toekomst te creëren. Ook met deze inspanning vergroot ik mijn eigen invloed en maak ik impact!

Samen bouwen aan een betere toekomst, hoe vergroot jij jouw impact?