Coaching & Training

Groei in persoonlijke ontwikkeling & werkgeluk!

“Gelukkig werken” is tweerichtingsverkeer waarbij zowel werkgever als medewerker verantwoordelijk zijn voor het eigen aandeel. “Gelukkig werken” is een win-win situatie: het levert voor beiden veel positieve voordelen op. 

Dagelijks coach, train en adviseer ik directie, management, HR en medewerkers. Graag laat ik jou meerdere invalshoeken zien waardoor nieuwe inzichten ontstaan met als resultaat: nieuwe keuzemogelijkheden waar je mogelijk eerder niet aan had gedacht. Zowel vanuit werkgever als medewerker. In de praktijk merk ik regelmatig op dat mensen vanuit het eigen perspectief naar situaties kijken en minder vanuit het perspectief van de ander.

In mijn rol krijg ik zowel vraagstukken van werkgevers als medewerkers waardoor ik ervaar hoe de ander vanuit zijn standpunt naar de situatie kijkt en wat er in de gedachten omgaat. Doordat dit soms bij de ander onbekend is blijven er mogelijkheden liggen. Een gemiste kans vind ik! Ik geloof wanneer je écht weet wat er in de ander omgaat en je weet wat iemands behoeften zijn, er meer begrip ontstaat van beide kanten. Hierdoor weet je hoe je iemand kan laten groeien en wat diegene écht nodig heeft om die stappen te zetten.  

Wat levert het jou op?

Wanneer directie, management, HR en medewerkers zich beter kunnen inleven, vinden ze betere aansluiting op elkaar met als effect dat ze elkaar beter motiveren, meer van elkaar leren, samen makkelijker zaken veranderen, meer beweging en positieve energie binnen teams en de organisatie brengen. Kun je je al voorstellen wat dit voor jou en jouw organisatie betekent? Als medewerker, als HR, management of als directie…

 

Je maakt als organisatie grote stappen wanneer zowel directie, het management, HR en de medewerkers groeien. 

Dit vertaalt zich in: meer werkgeluk, betere resultaten, grotere klanttevredenheid, meer binding met collega’s & klanten, minder verzuim en minder verloop. Klinkt goed toch? Door middel van mijn advisering, teamsessies en persoonlijke coaching creëer ik samen met jou nieuwe kansen voor meer werkgeluk!

Hoe ik jou kan helpen?

Mijn Human Resource Opleiding aangevuld met mijn specialisatie tot Werkgelukdeskundige en mijn praktijkervaring maken dat ik in staat ben organisaties goed te adviseren hoe het werkgeluk vergroot kan worden. Op organisatiekundig-, cultuur- en procesniveau. Hierin combineer ik ook mijn kennis uit de universitaire modules: Algemene en Sociale Psychologie en de Communicatiewetenschap. Vanuit mijn NLP practitioner heb ik geleerd hoe ons brein werkt en welke interventietechnieken veranderingen realiseren bij mensen. Kortgezegd weet ik hoe ik medewerkers motiveer, in beweging breng en kan laten groeien. 

Met deze ervaring en kennis doorzie ik in teamsessies en persoonlijke coaching snel wat er binnen een team speelt en hoe ik mensen nog meer in zijn/haar kracht zet. 

 

De wetenschappelijke inzichten, praktische methodieken en tips bieden handvatten voor directie, management, HR en medewerkers om daadwerkelijk in de praktijk een verandering door te maken. Juist de combinatie van het schakelen op organisatieniveau en medewerkersniveau maakt dat verandering mogelijk is. Wil je écht verandering? Dan vraagt dat groei op meerdere niveaus binnen de organisatie: op persoonlijk-, team-, en organisatieniveau. Dan creëer je pas écht verbinding en nieuwe kansen!

Coaching voor werkgever - Karin Vermulst
Coaching voor medewerker - persoonlijke ontwikkeling & werkgeluk - Karin Vermulst
Coaching voor privé-leven persoonlijke ontwikkeling - Karin Vermulst